Cum sa iei bonusul de 400 ron la Sportingbet in 5 pasi simpli

Cum sa iei bonusul de 400 ron la Sportingbet in 5 pasi simpli

Cum sa iei bonusul de 400 ron la Sportingbet in 5 pasi simpli

Inca de anul trecut numarul caselor de pariuri online care activeaza in Romania a inceput sa scada insa Sportingbet a ramas alaturi de noi pentru a ne aduce cele mai tari promotii si bonusuri de pe piata. In cele ce urmeaza iti vom explica pas cu pas cum sa obtii bonusul de bun venit de 50% pana la 400 ron.

1. Deschide un cont la Sportingbet

Click aici pentru a completa formularul de inscriere cu datele tale personale, nu iti va lua mai mult de 2 minute. Completeaza cu datele tale reale pentru ca la un moment dat va trebui sa iti confimi contul cu o copie dupa buletin.

pasul1

2. Fa o prima depunere

Dupa ce ti-ai deschis contul este timpul pentru a face o depunere, ai la dispozitie mai multe metode: Card de Credit/Debit, Transfer Bancar, Skrill, Neteller sau Paysafecard, indiferent ce metoda alegi Sportingbet are comisioane zero pentru orice tranzactie. Suma minima pe care puteti sa o depuneti este de 40 RON, insa noi va recomandam sa depuneti o suma mai mare pentru a beneficia de incredibilul bonus de 400RON!

pasul2

3. Ruleaza primul tau depozit

Dupa ce ai realizat primul depozit vei fi inregistrat automat pentru bonusul de bun venit, nu este necesara o activare manuala.

Conditiile rulajului pentru primul depozit sunt foarte bune, doar de 3 ori trebuie pariata suma pe cote de minim 1.50 in maxim 7 zile de la deschiderea contului. Daca de exemplu ai depus 200 RON trebuie sa rulezi 600 RON.

pasul3

4. Ruleaza bonusul primit

Daca ai reusit cu succes sa indeplinesti conditiile de rulaj pentru primul depozit in maxim 48 de ore vei primi bonusul aferent, adica 50% pana la 400 RON. La exemplul de la “Pasul 3” cu 200 ron depozit ai fi primit acum 100 RON drept bonus.

Toate pariurile tale vor fi creditate din balanta bonus, astfel tu poti retrage oricand banii din balanta reala. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a rula de 5 ori bonus pe cote de minim 1.50. Daca nu reusesti sa rulezi bonusul, dupa 30 de zile va fi retras din contul tau impreuna cu toate castigurile rezultate in urma folosirii bonusului. In momentul in care toate conditiile au fost indeplinite banii bonus vor “ateriza” in balanta reala de unde pot fi retrasi oricand.

pasul4

5. Retrage castigurile

Am ajuns si la ultimul pas, probabil cel mai iubit de catre toata lumea, retragerea banilor din cont! La Sportingbet acest lucru se face foarte simplu si cu taxe zero prin Card de Credit/Debit (Visa sau Maestro), Transfer Bancar sau Skrill.

pasul5Trebuie mentionat ca Sportingbet ofera si un bonus special pentru iubitorii jocurilor de casino de pana la 1200 RON. Detalii despre acest bonus puteti gasi aici.

Deschide-ti un cont acum!

Check Also

Cote la pariuri pentru Astra Giurgiu – Viktoria Plzen

Cote la pariuri pentru Astra Giurgiu – Viktoria Plzen Viktoria Plzen este favorita la casele …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>