Cel mai mare bonus la pariurile online cu doar 20 de ron!

Salutari,

Desi este de ceva timp pe piata aceasta oferta adresata celor care vor sa incerce pariurile la o agentie online de top, am fost surprins sa vad pe facebook ca nu prea multi stiu de ea.

Oferta este mai mult decat buna, defapt cred ca este cea mai buna care a fost vreodata si sincer nu cred sa apara ceva mai bun prea curand. Din pacate este valabila doar un timp limitat si din cate stim noi mai sunt doar foarte putine zile pana sa dispara.

Cum poti doar cu 20 de RON sa iei inca 110 RON BONUS?

Da, ati auzit bine! Depui 20 de ron si joci cu 130 ron – ceea ce inseamna peste 500% bonus!

Oferta este disponibila la casa de pariuri online Netbet si mai jos aveti pas cu pas ce trebuie sa faceti.

Cum iau 110 RON bonus cu doar 20 de RON depunere?

  1. Trebuie sa iti deschizi un cont la Netbet folosind acest link. Click aici.
  2. Odata creeat contul, efectueaza o prima depunere folosind codul de promotie NETBET200. Dupa ce ai rulat o singura data suma depusa primesti 50% bonus. Exemplu: depui 20 ron, mai primesti 10 – depui 200 ron mai primesti 100 ron.
  3. Dupa prima depunere, mergi la pagina extra bonusului (click aici) si apasa butonul “Inscriere”. In maxim 72 de ore dupa ce ai facut acest lucru primesti un extra bonus dupa cum urmeaza:
  • depozit intre 20 si 100 ron – bonus 100 RON
  • depozit intre 101 si 199 ron – bonus 150 RON
  • depozit peste 200 ron – bonus 250 RON

 

In concluzie, acest bonus bate orice alta oferta disponibila in acest moment pe piata ( includem aici si unele oferte oferite de unele website-uri gen 100% pana la 250 sau 300 ron).

Deoarece aceasta promotie este pe cale sa expire curand daca doriti sa beneficitati de cel mai mare bonus posibil din Romania, trebuie sa va grabiti.

Exemplu:

Spuneam ca aceasta oferta bate cele exclusive anuntate de alte siteuri sub forma de 100% pana la 300 ron. Cum?

Daca luati o oferta de acest gen atunci ca sa luati bonusul maxim trebuie sa depuneti 300, sa ii rulati odata si mai primiti inca 300. Total de pariat 600 ron.

Daca mergeti pe oferta prezentata de noi la acelasi depozit de 300 ron, primiti dupa prima rulare 150 ron. Dupa ce v-ati inscris la extra bonus va incadrati la suma maxima 250 ron (fara a trebuii sa mai rulati nimic). Total de pariat : 700 Ron!

Mai mult putem lua acel bonus de 300 ron chiar mai usor: depunem 200 ron – primim 100 dupa prima rulare, iar de la booster primim iarasi maximul de 250 ron. Total bonus primit : 350 Ron

* Bonusurile au conditii de rulaj, te rugam sa citesti termenii si conditiile inainte. Click aici.

Folosind aceasta oferta nu doar castigati 100 de ron in plus la bonus, dar puteti participa si la promotiile exclusive Ponturi Bune Romania, cum ar fi : curse exclusive cu premii substantiale atat in bani cat si in gadget-uri ( 5000 ron dati doar in Decembrie 2015 – si urmeaza altii in acest an)

Ia si tu acum 450 RON BONUS!

In acest moment Netbet se afla pe locul 3 in topul preferintelor cititorilor nostri, dar pe un trend ascendent si nu ar fi de mirare ca in urmtoarele saptamani sa avanseze pe locul 2 sau chiar 1. Iata mai jos principalele puncte forte ale agentiei de pariuri online Netbet:

Netbet
OK Bonus bun pentru primul depozit, 50% pana la 200 RON iar in perioada asta primesti un BOOST ce poate ajunge la 250 RONOK Cote foarte bune ce rivalizeaza cu casa de pariuri de pe primul loc

OK Optiuni de pariere care se gasesc de obicei doar la casele de pariuri offline, cum ar fi numarul de schimbari

OK Asigurare combo – in caz ca pierzi biletul din cauza unui singur eveniment primesti banii mizati inapoi (min. 5 selectii)

OK Ai pana la 40 RON bonus la primul pariu de pe mobil, aplicatia insa nu este de cea mai buna calitate

Pariaza acum la Netbet!

Check Also

Case de pariuri online - Netbet

Case de pariuri online – Netbet

Case de pariuri online – Netbet Cu sediul in Malta, NetBet se bucura de o popularitate …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>