Case de pariuri online – Sportingbet

Case de pariuri online – Sportingbet

Case de pariuri online - Sportingbet

Sportingbet a aparut pe piata online a pariurilor in anul 1998, iar in acest moment este una dintre cele mai importanet si mai mari companii de acest gen din Europa. La noi in tara, Sportingbet se dueleaza cu inca 1-2 agentii pentru suprematie, mai ales dupa ce in ultimele luni de zile cativa bookmakeri au parasit piata romaneasca, in frunte cu Bet-at-home.

Oferta de pariuri online – Sportingbet este una generoasa, cu o varietate destul de mare, chiar si cand vine vorba de meciuri de fotbal din ligile inferioare ale unei tari. Serviciul cu clientii si pariurile live sunt alte doua puncte forte ale celor de la Sportingbet. Agentia va ofera posibilitatea de a paria pe mai bine de 25 de sporturi, incepand cu fotbal, handbal sau baschet si terminand cu inot, mini fotbal sau volei pe plaja.

Pariuri online – Sportingbet pe sport: fotbal, atletism, baschet, sporturi olimpice, biliard, box, ciclism, volei pe plaja, curse de ogari, mini fotbal, darts, formula 1 si sporturi cu motor, golf, hochei, handbal, inot, cricket, rugby, sporturi de iarna, baseball, tenis, tenis de masa, volei, curse de cai, etc.

Miza minima la pariuri online – Sportingbet este de 2 RON pe bilet, depunerea si retragerea minima fiind in ambele cazuri de 40 RON. Castigul maxim in decursul unei singure zi nu poate depasi 100.000 lire sterline.

Ca si cote, Sportingbet ofera atat format European (2.15), American (+240), cat si Fractional (2/5). Alte doua plusuri ale agentiei le reprezinta limba romana disponibila pe site, dar si moneda RON.
Limbi disponibile la Sportingbet: romana, engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, daneza, bozniaca, bulgara, poloneza, rusa, portugheza, slovena, suedeza, turca, norvegiana, maghiara, etc.
Monede disponibile la Sportingbet: RON, Euro, USD, GBP.

Metode de depunere: Card de credit si de debit, Transfer bancar, Skrill, Neteller, Click2Pay, Paysafecard.
Metode de retragere: Transfer bancar, Neteller, Skrill, Click2Pay, etc.

Avantaje Sportingbet:

  • Suport clienti in limba romana
  • Live Chat
  • Conturi in moneda RON
  • Pariuri Live
  • Oferta bogata de plata
  • Printre cele mai atractive promotii de pe piata atat la pariuri, cat si la jocuri
  • Bonus foarte mare pentru jucatorii nou-veniti
  • Interfata atractiva
  • Cote atractive

BONUS-ul oferit de Sportingbet pentru jucatorii nou-veniti ajunge pana la 400 RON. Mai exact, bonusul reprezinta 50% din depunerea dumneavoastra. De exemplu, in cazul in care depuneti 300 de RON, veti avea in contul de pariuri 450 RON.

O alta atractie a celor de la Sportingbet o reprezinta promotia “Predictorul Fotbalului”, iar castigurile se pot ridica pana la 45.000 RON. Trebuie precizat faptul ca participarea este gratuita. Tot ce trebuie sa faceti este sa pronosticati corect 8,9,10,11 sau 12 rezultate ale meciurilor de fotbal (1×2):

8/12 -> 1 loz razuibil
9/12 -> 5 lozuri razuibile
10/12 -> 15 lozuri razuibile
11/12 -> 8.500 RON
12/12 -> 45.000 RON

Deschide-ti un cont acum!

Case de pariuri online - Sportingbet Sportingbet a aparut pe piata online a pariurilor in anul 1998, iar in acest moment este una dintre cele mai importanet si mai mari companii de acest gen din Europa. La noi in tara, Sportingbet se dueleaza cu inca 1-2 agentii pentru suprematie, mai…

Recenzia Sportingbet

Bonusuri si promotii
Relatii cu clientii
Oferta sporturi
Pariuri de pe mobil
Casino
Depozite
Retrageri

Nota 5/5

97

Check Also

Castiga o parte din cei 3000 RON si una dintre cele 3 tablete de la Sportingbet

Salutari, Incepand de astazi 10 Ianuarie 2016 lansam cel mai tare concurs al inceputului de …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>