Case de pariuri online – Betfair

Case de pariuri online – Betfair

Case de pariuri online - Betfair

Case de pariuri online – Betfair este una dintre cele mai interesante agenti de pariuri online. Pe langa faptul ca activeaza ca o casa de pariuri normala, la Betfair exista si posibilitatea de a cere cote sau de a oferi (exchange). Practic, puteti activa voi ca si o agentie de pariuri. In cele ce urmeaza va vom explica acest lucru.

Exista pariuri de tip Back si pariuri de tip Lay. Pariul Back este castigator in cazul in care se intampla ceea ce ati ales, pe cand pariul Lay este castigator cand nu se intampla ceea ce ati ales.

Exemplu: Real Madrid vs Barcelona
Back 10$ pe Real Madrid @ 2.38 – In cazul in care pariul este castigator aveti 23.8$
Lay 10$ pe Real Madrid @ 2.42 – In cazul in care Real Madrid castiga, pariul vostru este pierdut. Ca pariul sa fie castigator, trebuie sa se termine la egalitate sau sa castige Barcelona. Daca pariul este necastigator, veti pierde 14,2$, iar daca pariul este castigator, veti avea 10$ in plus.

La Betfair avem posibilitatea de a paria pe cote de tip European (1.50) si Fractionar (1/2), pe pariuri de tip single, acumulator, dar si sistem. Pe un bilet normal puteti plasa maxim 25 de evenimente, pe cand la Exchange puteti plasa maxim 10.

Case de pariuri online – Betfair ofera fara dubii poate cele mai mari cote din lume in mediul online si nu numai fara sa se perceapa taxe la depunere sau la retragere ca in alte cazuri. In schimb, se retine o taxa intre 2-6% din PROFIT, nu din castig.

Miza minima este de 0,1 euro pe pariuri normale si minim 2 euro pe pariuri exchange, in timp ce suma maxima ce poate fi castigata este de 1.000.000 Euro.

Avantaje Betfair:

  • Pariuri de tip exchange
  • Handicap asiatic
  • Cote imbatabile
  • Pariuri Live
  • Transmisiuni Live
  • Pariuri de pe mobil
  • Live Chat
  • Interfata atractiva
  • Promotii atractive

Case de pariuri online – Betfair ofera periodic diferite promotii, dand posibiltiatea pariorilor de a-si creste veniturile chiar si fara a risca banii din propriul cont de pariuri. Drept exemplu, in acest moment se acorda premii de pana la £25 daca sunteti inspirati si “nimeriti” anumite pariuri in functie de concursul din ziua respectiva. Inregistreaza-te la Betfair si pariaza pe cele mai bune cote!

Deschide-ti un cont acum!

Case de pariuri online - Betfair Case de pariuri online - Betfair este una dintre cele mai interesante agenti de pariuri online. Pe langa faptul ca activeaza ca o casa de pariuri normala, la Betfair exista si posibilitatea de a cere cote sau de a oferi (exchange). Practic, puteti activa voi…

Recenzia Betfair

Bonusuri si promotii
Relatii cu clientii
Oferta sporturi
Pariuri de pe mobil
Casino
Depozite
Retrageri

Nota 4.5/5

91
echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>