Analiza meciurilor pentru pariuri online

Analiza meciurilor pentru pariuri online

Analiza meciurilor pentru pariuri online

Orice pariu plasat trebuie sa fie bazat pe o analiza solida inaintea fiecarui meci. Stiind tot ce se poate sti despre un eveniment este cheia succesului la pariuri online.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa verificati oferta de la agentia de pariuri din ziua curenta sau pentru intervalul de timp dorit. Daca sunteti multumit de cote este timpul sa analizati evenimentul pe care vreti sa pariati. Vizitand site-uri care ofera ponturi gratuite precum Ponturi Bune sau Tipzor este o idee buna pentru a capata cat mai multe informatii si pareri de la alti pariori.

Sunt multi factori care trebuie luati in calcul pentru a avea o analiza foarte buna, iata care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti cont:

Statisticile

Clasamentul acasa/deplasare, goluri marcate, goluri primite si altele sunt importante in analiza finala insa nu ar trebui sa faceti un pariu DOAR pe acest date.

Acasa/deplasare

Unele echipe joaca mai bine acasa altele mai bine in deplasare, insa toate au avantaj major cand evolueaza acasa, nu numai din partea propriilor suporteri dar si din partea arbitrilor care dau un 5% pentru gazde.

Forma

Mereu forma este un aspect important in alegerea ponturilor castigatoare. Ultimele rezultate nu garanteaza nimic insa sunt foarte relevante, o forma buna traversata de o formatie inseama automat si un pariu bun pentru tine. Poti profita si din forma mai proasta a unei echipe, care poate a jucat bine in precedentele meciuri dar a pierdut sau a avut adversari dificili, bookmakerii vor da cote mai mari unei echipe cu o linie de clasament slaba.

Accidentarile si alte stiri despre echipe

Poti analiza un eveniment cat vrei, daca echipa pe care pariezi are 7-8 jucatori de baza indisponibili atunci mai mult ca sigur selectia facuta nu va fi castigatoare. Este vital sa stati la curent cu ultimele stiri ale echipei dar si cu ochii pe cote deoarece daca sunt schimbari multe intr-o echipa casele de pariuri online vor modifica drastic cotele.

Intalnirile directe (H2H)

Aici ne referim doar la acele intalniri directe din urma cu un sezon maxim 2, confrutarile mai vechi nu mai sunt relevante doarece la o echipa se fac multe schimbari in lot si staff de la an la an.

Situati speciale

Sunt probleme finanicare la echipe? (Daca e Liga 1 raspunsul e mereu afirmativ) Jucatori neplatiti, atmosfera tensionata in vestiar intre jucatori si antrenor? Fanii nu mai vin la stadion (vezi exemplul Stelei)? Daca gasiti echipe cu asemenea probleme pariati contra lor.

Factori auxiliari (vremea, suprafata de joc, arbitri, fani)

De multe ori nu sunt luati in considerare acesti factori care pot da peste cap orice pariu facut inainte. Vremea – daca ninge/ploua terenul se strica iar echipa cu jucatori mai tehnici are de suferit. Un bun exemplu este meciul de acum 2 ani dintre Galatasaray si Juventus cand italienii au ratat calificarea din cauza unui gazon mizerabil. Legat tot de suprafata de joc unele echipe in special cele din Nord au gazon sintetic, care difera destul de mult de cel natural. Fanii – un stadion suspendat nu se poate bucura de fani, iar din acest motiv are de suferit mai ales echipa care e gazda. Arbitrii – la meciurile importante este bine sa analizam si CV-ul arbitrilor, adica cate cartonase pe meci dau, daca lasa jocul mai liber sau fluiera la orice faza.

Importanta meciului

Sunt mai multe categorii de meciuri: amicale, derby-uri, de inceput de sezon, de final de sezon, finale, etc. Probabil ca nu mai trebuie sa cititi aici stiti foarte bine ca meciurile amicale sunt foarte periculoase la pariuri online deoarece jucatorii nu sunt motivati iar antrenorul face foarte multe schimbari de la o repriza la alta. Derby-urile au o incarcatura speciala atat pe teren cat si in tribune si la fel ca in partidele de cupa rezultatele sunt imprevizibile. Surprize apar si in debutul de sezon atunci cand jucatorii nu sunt 100% din punct de vedere fizic, poate au colegi noi iar asta se va vedea. Pe final de sezon este cel mai indicat sa pariati, echipe sunt puse la punct si nu isi mai permit pasi gresiti deoarece mai sunt putine puncte in joc.

Multi oameni cred ca pariurile trebuie facute dupa “feeling” insa este gresit. E cu totul altceva sa te bazezi de “feeling” pentru a evita un pariu care ti se pare riscant, insa sa te apuci sa joci doar din inspiratie nu e bine. Daca faci o analiza iar pontul nu e corect nu renunta, se mai intampla, nu e matematica, insa pe termen lung daca la fiecare meci iti “culegi” cu atentie informatiile o sa faci profit pe termen lung la pariuri online.

Check Also

Cote la pariuri pentru Astra Giurgiu – Viktoria Plzen

Cote la pariuri pentru Astra Giurgiu – Viktoria Plzen Viktoria Plzen este favorita la casele …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>